Hírek / újdonságok

FISHER-PRICE Tanuló Kutyus és Kutyushugi

FISHER-PRICE Tanuló Kutyus és Kutyushugi

Megújultak a kutyusok! Kutyus színes pólót, kutyushugi pedig csinos kis ruhát visel. A kezük megnyomásával pedig egy ismert magyar dallam, a Csip-csip csóka csendül fel mostantól. 

FPN76 - Tanuló kutyus új

FPP80 - Tanuló kutyushugi új

Nézd meg a reklámfilmet!

BeatBo vonat

BeatBo vonat

Amikor az apró kalauz megnyomja a világító kéményt, hogy a motorizált vonat elpöfögjön, izgalmas zenét és kifejezéseket hallhat, amelyek bevezetik az ABC, színek, formák, alakzatok és egyebek világába! Ráadásul, az Intelligens fokozatok technológiának köszönhetően anyuka megválaszthatja a tanulós móka szintjét, hogy az a leginkább illeszkedjen a baba korához és fejlettségi szintjéhez!

FXJ21 - BeatBo vonat

Nézd meg a reklámfilmet!

 

BeatBo robot

BeatBo robot

Kezdődhet is a táncmulatság, ha gyermeke megnyomja BeatBo pociját vagy a lábán lévő gombok egyikét, amivel vidám dalokat, megtanulható tartalmakat és táncmozdulatokat csal elő. A futurisztikus barát arra is képes, hogy felvegye a mama vagy a baba egy kifejezését, és belekeverje a kedvenc dalába.

FCV74 - BeatBo robot

Mega Bloks

Mega Bloks

A Mega Bloks klasszikus kocsija rengeteg építkezős, formaválogatós mulatságot ígér! A felfedezésnek különböző formái vannak! A tipegők a színpompás kocsi tologatása közben megtanulhatják a formák felismerését, köszönhetően a tetején kialakított formaválogatónak.

FVJ47 - Mega Bloks klasszikus formaválogató kocsi

FVJ48 - Mega Bloks lányos formaválogató kocsi

Barbie Bébiszitter játékszett

Barbie Bébiszitter játékszett

Rengeteg bébiszitterkedős pillanatot játszhatsz el ezekkel a Barbie játékszettekkel, amelyek egy Barbie babát, egy kisbabát vagy gyerekfigurát, egy nagyobb méretű, a témának megfelelő kiegészítőt és kisebb kiegészítőket tartalmaznak. 

FHY97- Barbie bébiszitter játékszett

Nézd meg a reklámfilmet!

Barbie álom konyhája

Barbie álom konyhája

Valódi ínyenc történeteket süthetsz ki Barbie babával és csodás álomkonyhájával! A csomagban lévő színes gyurmák segítségével olyan finomságokat készíthetsz, mint az almáspite, zöldségleves vagy a sültkrumpli.

FRH73 - Barbie álom konyhája

Nézd meg a reklámfilmet!

Barbie mentőautó

Barbie mentőautó

A színpompás jármű a hátulján található kar felhúzásával azonnal kórházzá alakítható, hogy Barbie megvizsgálhassa a betegeket, majd a rengeteg kiegészítő segítségével, mint a sztetoszkóp, gyógyszerek vagy a menő mankó, könnyen meggyógyíthatja őket. 

FRM19 - Barbie mentőautó

Barbie Dreamtopia pillangószárnyú tündér

Barbie Dreamtopia pillangószárnyú tündér

A képzelet igazán szárnyra kelhet ezekkel a mesés, repülő szárnyú Barbie tündérbabákkal. Barbie baba hátára pillangószárny alakú és mintázatú szárnyak illeszthetőek, amelyek gombnyomsára elrepülnek. Barbie baba színpompás tündérszerelést visel, amelyet Szivárvány-öbölbeli birodalma ihletett. Tartalma: divatos ruhát és kiegészítőket viselő Barbie baba, repülő szárnyakkal.

FRB08 - Barbie Dreamtopia pillangószárnyú tündér

 

Barbie adventi naptár

Barbie adventi naptár

Ez a Barbie adventi naptár egész évben igazi inspirációt nyújt 24 napi ajándékával - az első napon Barbie baba a meglepetés, majd 23 karriertémájú ruhadarab és kiegészítő következik! A karrier szettek többféle karrierhez tartozó darabokat tartalmaznak, hogy rengeteg történetet lehessen velük elmesélni. Tartalma: Barbie baba és adventi kalendárium öt különböző karrierhez tartozó ruhákkal és kiegészítőkkel. 

FTF92 - Barbie adventi naptár 

Barbie Dream Horse - Intelligens lovacska babával

Barbie Dream Horse - Intelligens lovacska babával

Úgy keltheted életre a lovaglás örömét, miközben Barbie-val játszol, mint még soha, az eddigi leginteraktívabb lovacskája segítségével. A Barbie Dream Horse Intelligens lovacska reagál az érintésre és a hangokra - 30-nál is több valósághű reakcióra képes! 

FRV36 Barbie Dream Horse – Intelligens lovacska babával

NÉZD MEG ITT A REKLÁMFILMET!

Dreamtopia kastély babával

Dreamtopia kastély babával

Álomkirályság egy új, varázslatos világ, amely Chelsea-nek, Barbie legkisebb húgának képzeletében él. Csatlakozz Barbie-hoz, hogy együtt úszhass te is a gyönyörű sellőkkel a szivárvány folyókban, vagy tündérkékkel repülhess a vattacukorfelhőkön keresztül. Az álmok világában ez is lehetséges!

FRB15- Barbie Dreamtopia kastély babával

 

Enchantimals

Enchantimals

Új erdei barátok érkeztek az Enchantimals mesés világába, hogy meglátogassák Danessát a vadiúj Enchantimals őzikés házikójában!

FRH50 - Enchantimals őzikés házikó

FNH22 - Enchantimals válogatás baba állatkával

Nézd meg a reklámfilmet!

Hot Wheels Dugóhúzó pálya

Hot Wheels Dugóhúzó pálya

A Hot Wheels Dugóhúzó pálya a sebesség és a motorizált felfelé száguldás hamisítatlan játékszettje! Egyedülálló kialakításának köszönhetően a kisautók szemfényvesztő sebességgel száguldanak körbe a pályán, ütközve-zúzva a hármas hurkon keresztül a 3 akciódús ütközőzónában, 3 fénysebességű gyorsítón át.

FTB65 Hot Wheels Dugóhúzó pálya

Nézd meg a reklámfilmet! 

Hot Wheels Vulkánkitörés pálya

Hot Wheels Vulkánkitörés pálya

Ez a lenyűgöző szett lángra gyújtja a gyerekek képzeletét és mesélő kedvét, mialatt olvadt lávafolyamok és csapdák elől menekülnek.  A gyerekek kilövik járgányukat és átszáguldanak a hurkon, hogy megmentsék barátaikat a kitörő vulkántól! A motorizált mechanizmus folyamatos játékot és állandó akciót biztosít.

FTD61 - Hot Wheels Vulkánkitörés pálya

Hot Wheels adventi naptár

Hot Wheels adventi naptár

A színpompás karácsonyi témájú csomagolással és a 24 napi meglepetést rejtő ablakkal öröm lesz az ünnepi visszaszámlálás. Ez a Hot Wheels adventi naptár minden gyereknek örömet okoz. Nyolc, dekorációval ellátott Hot Wheels kisautót és tizenhat kiegészítőt tartalmaz, hogy az ünnepig minden napra jusson egy meglepetés. A Hot Wheels adventi naptár most vadonatúj, kihajtható játszószőnyeget is tartalmaz.

FKF95 - Hot Wheels adventi naptár

Hot Wheels - Ultimate garázs

Hot Wheels - Ultimate garázs

Hot Wheels City tovább bővül ezzel a Hot Whels Ultimate garázs 2.0-val! A gigantikus játékszett  több mint 90 kisautónak biztosít parkolóhelyet, hatalmas, kétsávos hurokkal és meglepetés cápatámadással lobbantja lángra a gyerekek képzeletét.

FTB69 - Hot Wheels Ultimate garázs 2.0

Nézd meg a reklámfilmet! 

Verdák 2 az 1-ben Mega Mack

Verdák 2 az 1-ben Mega Mack

Ez a hatalmas Verdák 2 az 1-ben Mega Mack kétféle játéklehetőséget nyújt egy menő játékon belül. A kamiont szétnyitva a gyorsítónak köszönhetően az autók őrült sebességgel száguldanak körbe a Szelep Kupa versenypályán, miközben Mack vezetőfülkéje ikonikus versenyhangokat ad ki, hogy fokozza az izgalmakat.

FPK72 - Verdák 2 az 1-ben Mega Mack

Scrabble 70 éves

Scrabble 70 éves

A Scrabble generációk óta az otthonok része, állandóan megújulva, hogy lépést tartson az idő múlásával. Ezt figyelembe véve bemutatjuk a Scrabble kecses, vonzóan modern kialakítású, 70. születésnapi limitált kiadását.

GCT23 - Scrabble 70. születésnapi limitált kiadás

Belépés partnereinknek