Hírek / újdonságok

Lehetnél ami csak szeretnél

Lehetnél ami csak szeretnél

Most sütikészítő délutánt és Barbie cukrász játékszettet nyerhetsz Barbie babával! Részletek a http://www.matteljatekok.hu/jatekszabalyzatok/ oldalon. 

FHP57 - Barbie cukrász játékszett

 

Idén 60. évfordulóját ünnepli a Barbie márka.

Idén 60. évfordulóját ünnepli a Barbie márka.

Barbie 1959 óta, immár 60 éve inspirálja a kislányokat, hogy azok lehetnek, amik csak szeretnének. Az első Barbie baba fekete-fehér csíkos fürdőruhát viselt, azóta pedig több mint 200 karriert töltött már be, volt űrhajós, elnökjelölt, ápolónő, de még pilótaként is kipróbálta magát. 2015 óta pedig a diverzitás jegyében már számos testalkattal, bőr-, szem- és hajszínnel érhető el, ősztől pedig érkeznek a kerekesszékes és műlábas Barbie babák is.

Barbie Dreamtopia szivárványhercegnő és Dreamtopia színvarázs unikornis

Barbie Dreamtopia szivárványhercegnő és Dreamtopia színvarázs unikornis

A Barbie Dreamtopia szivárványhercegnő többrétegű, csillámló szoknyájában gyönyörűen tündököl! Dreamtopia mesevilágából pedig nem hiányozhat  a színvarázs unikornis sem, amelynek különböző színekben tündököl a csillagmintás teste, miközben különböző dallamokat játszik. 

GFR45-Barbie Dreamtopia szivárványhercegnő

GFH60-Dreamtopia színvarázs unikornis

Dreamhouse Adventures

Dreamhouse Adventures

Barbie számtalan kalandot él át testvéreivel és legjobb barátaival az Álomházban. Ezekkel a Dreamhouse Adventures sorozatot megelevenítő babákkal és kiegészítőkkel könnyedén életre keltheted a szereplőket és mesés utazós kalandokat játszhatsz el. 

FWV25 Barbie Dreamhouse Adventures - Barbie 

Polly Pocket

Polly Pocket

Polly számtalan átváltozós kalandot él át, amelyeket könnyedén megeleveníthetsz ezekkel a különleges játékszettekkel. Minden kinyitható játék egy tematizált kis világot foglal magába rejtett helyszínekkel, mikro méretű babákkal és kiegészítőkkel.

GCD62 - Polly Pocket Picuri szett

FRY35 - Polly Pocket Közepes szett

Petal Park bogárbarátok

Petal Park bogárbarátok

Új erdei barátok érkeztek Enchantimals világába, ezúttal apró kis bogárbarátokkal egészül ki a mesevilág. Tematikus helyszínek  és egyedi kiegészítők varázsolják különlegessé az apró kis bogarak mindennapjait. 

GBX08- Enchantimals Petal Park Pillangó házikó

Barbie kutyusos napközi játékszett

Barbie kutyusos napközi játékszett

Barbie baba segítségével a gyerekek számtalan módon eljátszhatják, hogyan vigyáznának kiskedvenceikre. A 4 különböző kutyus és egyedi tulajdonságaik teszik még élethűbbé a gondozós szerepjátékot. 

FXH08- Barbie kutyusos napközi játékszett

Hot Wheels Triceratops Zúzó Pályaszett

Hot Wheels Triceratops Zúzó Pályaszett

A gyerekek megmérettethetik magukat, hogy meg tudják-e védeni Hot Wheels City-t az óriás Triceratopstól. Ha elég ügyesen lövik ki a kisautókat, képesek lehetnek legyőzni a félelmetes dínót. A Triceratops zúzó pályaszett több csatlakozási ponttal is rendelkezik, hogy más Hot Wheels szettekhez is csatlakoztatható legyen, a személyre szabott pályarendszer és játék érdekében.

GBF97- Hot Wheels Triceratops zúzó pályaszett

Hot Wheels Track Builder Pohárdaráló hordozható játékdoboz

Hot Wheels Track Builder Pohárdaráló hordozható játékdoboz

A gyerekek új szintre emelhetik a nagyszabású pályaépítést az innovatív játékdobozokkal, amelyek önmagukhoz, a pályához és a fedőhöz csatlakoztathatók a káprázatos kaszkadőrmutatványok kedvéért! Az első, doboztetőbe ágyazott kilövő. Könnyű összeállítás és lebontás, amit az anyukák imádni fognak. A Track Builder szerszámaival a gyerekek megalkothatják saját pályaszettjüket - a pohárdarálóval kétféleképpen játszhatnak! Egy Hot Wheels járműt tartalmaz.

GCF91- Hot Wheels TB Pohárdaráló hordozható játékdoboz

Verdák XRS pályaszett

Verdák XRS pályaszett

A Verdák-rajongóknak óriási hurok-, kilövő- és ütközős mókában lehet részük ezzel az extrém versenyzős játékszettel! Az XRS Mud Racing sorozat által ihletett Ütköztető szettel új akciók felé lőheted ki kedvenc XRS kisautóidat. Többféle játékkal élvezheted a történetmesélős akciót: egymás melletti versennyel, fej-fej melletti száguldással, a végén hatalmas ütközéssel, vagy egyéni edzéssel! Kilőhetsz egyszerre egy kisautót, vagy indíthatsz egyszerre kettőt, hogy versenyezhessenek a célig.

FYN85- Verdák XRS Pályaszett

Toy Story figurák

Toy Story figurák

Egy lenyűgöző összeállítás különböző, akár 18 cm-es karakterei közül válogathatsz a Toy Story 4-ből! Mindegyik eredeti, a filmből ismert kinézettel rendelkezik, és különleges pózokba állíthatók a remek történetmesélős játék kedvéért!

GDP65- Toy Story alap figurák 

Begolyózott majmok

Begolyózott majmok

Vittünk egy csavart a Bukfencező majmok társasjátékba - ez a Begolyózott majmok társasjáték! Ezúttal mókás, színes gyümölcsgolyók bukfenceznek, de továbbra is biztos kézre és stratégiára van szükség a győzelemhez. A játékban a pálcikákkal felszedheted a gyümölcsgolyót, leküldheted a spirálon, és reménykedhetsz, hogy a célhelyek egyikébe fog begurulni. Ahogy egyre több gyümölcsgolyó tölti meg a helyeket, úgy válik a játék egyre nehezebbé. Ügyeskedhetsz, hogy tökéletesítsd a gurításaidat, és kitöltsd a helyeket, mielőtt az ellenfeled nyerne! 

GDJ90-Begolyózott majmok társasjáték

2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg

2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg

A háton fekvős játéktól a hason töltött időig a 2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg kitűnően elszórakoztatja az apró felfedezőket növekedés közben.  A puha, mosógépben mosható játszószőnyeg színpompás és tele van barátságos állatpajtásokkal, akik elszórakoztatják a háton fekvő babát. Ha pedig készen áll a hason fekvésre, az állítható játékív lehajtható, hogy a baba a mindkét oldalán található két különböző képpel szórakoztathassa el magát. A boltív elforgatásával pedig vadiúj látvány tárul a baba szeme elé!

FXC14 - 2 az 1-ben átfordítható játszószőnyeg

Ravasz rókakoma

Ravasz rókakoma

A Fisher-Price Ravasz rókakoma zenés tanuló mókázással foglalja le a kicsiket, miközben az ülő játékot kinőve ide-oda kúsznak-másznak! Az ülő babák imádni fogják felfedezni rókakomájuk puha arcocskáját és zörgős plüssfarkincáját, miközben nyomogatják a világító gombokat, hogy a róka körbeforogjon, miközben zene és különféle hangok hallhatók. Ahogy a baba nő, az első kerék megfordításával üzemmód váltható, és a Ravasz rókakoma előregurul 
(a szőnyegen is!), bátorítva a babát, hogy a pajtása után másszon.

GFK21- Ravasz rókakoma

Számoló állat barátok mesekönyv

Számoló állat barátok mesekönyv

A Számoló állat barátok mesekönyv tökéletes első könyv a kis "olvasók" számára. Minden oldal barátságos arcocskákkal, izgalmas fényekkel és hangokkal van tele, köztük játékos, éneklésre csábító, számolással, állatokkal és egyebekkel kapcsolatos dalocskákkal. Könnyen megragadható fogantyújának köszönhetően pedig a baba bárhová megával viheti kedvenc olvasnivalóját! 

GFP14 - Számoló állat barátok mesekönyv

Mega Bloks állatos vödrök

Mega Bloks állatos vödrök

Mindegyik imádni való, állatformájú vödröt kinyitva 25 nagy, színes építőkockát találsz, amelyek tökéletesen illenek az apró kezekbe. A kockák könnyen megragadhatók és összeilleszthetők, így a tipegők fejleszthetik a finommotoros képességeiket és kreativitásukat építkezés közben! Ha befejezted a játékot, ügyesen elpakolhatsz mindent a tüneményes tárolódobozba.

GCT46 - Mega Bloks állatos vödrök

Belépés partnereinknek