Hírek / újdonságok

Princess Adventure Deluxe hercegnők

Princess Adventure Deluxe hercegnők

A Princess Adventure inspirálta új, önálló játéksorozatban Barbie® baba és Daisy baba egyenesen a Barbie™ Dreamhouse Adventures sorozat világából érkezik, modern, fémes hatású, mégis hercegnőkhöz illően elegáns dzsekiben, elegáns, csillogós alkalmi szoknyával. Minden baba egy kisállat baráttal érkezik, és egyebek mellett olyan kiegészítőkkel, mint a két pár trendi cipő, a kézitáska, a nyaklánc vagy a tiara.

Deluxe hercegnők (GML75)

Princess Adventure Varázslatos paripa hercegnővel

Princess Adventure Varázslatos paripa hercegnővel

A Princess Adventure inspirálta különleges játéksorozatban Barbie® babára és lovacskájára varázslatos kalandok várnak. Ha megnyomod a ló homlokát, fejet hajt, nyerít vagy táncra perdül a Dreamhouse Adventures  Barbie® dalaira. Barbie® ebben a készletben sportosan elegáns külsővel érkezik és térdénél hajlik a lába, így könnyedén felültetheted a pink nyeregbe és beakaszthatod a lábát a kengyelbe, hogy elindulhass hercegnői kalandok felé. 

Varázslatos paripa hercegnővel (GML79)

Color Reveal Tündöklő sellők, sellőpajtik és Chelsea meglepetés babák

Color Reveal Tündöklő sellők, sellőpajtik és Chelsea meglepetés babák

A Barbie®  Color Reveal™ újdonságokkal szuper meglepetésben lehet részed már a kicsomagolás során is! A tündöklő sellőknél a csodálatos sellő baba garantált, de hogy melyik, az csak a kicsomagolás után derülhet ki.  Őszi újdonság a Color Reveal™ Chelsea baba is, és megérkeztek Barbie® meglepetés kisállat barátai, a sellőpajtik is. Vajon ötük közül melyiket rejti a te csomagod?

Color Reveal Tündöklő sellők (GTP43) / Sellőpajtik (GTP74)  / Chelsea (GTP52)

Barbie feltöltődés - Szépségszalon játékszett

Barbie feltöltődés - Szépségszalon játékszett

Barbie® megmutatja, milyen jó dolog törődni magunkkal. A készletbe egy kutyus, arcmaszk és több mint 15 kiegészítő került, hogy valóban teljes legyen a kényeztető érzés. 

Barbie feltöltődés - Szépségszalon játékszett (GJR84)

Álom öltőzőszoba babával

Álom öltőzőszoba babával

A Barbie® álom öltözőszoba a legfiatalabb önmegvalósítók álma! Barbie® babának és a több mint 25 elemből álló kollekció minden egyes darabjának megvan a helye . Tárolók, polcok és ruhasín is vár; kiegészítve egy asztallal, székkel és egy számítógéppel; elegendő hellyel a képernyő és a tervezés számára.  Az öltözőszoba tartalmazza a divatosan öltözött Barbie® babát és három másik öltözetet kiegészítőkkel.

Álom öltőzőszoba babával (GBK10)

Luxus lakóautó

Luxus lakóautó

Ez a csodás Barbie® 3-in-1 lakóautó oda repít, ahova csak a fantáziád visz. A többszörösen átalakítható kialakítás és a rejtett meglepetések teszik igazán kényelmessé és kalandossá az utazást. Indulhatunk? Az autó minden egyes szeglete más és más játékot és történetet rejt.  A valósághű, színes részletek még valódibbá, a több mint 50 kiegészítő pedig változatossá teszik a játékot.

Luxus lakóautó (GHL93)

Cave Club alap babák bébi őslényekkel

Cave Club alap babák bébi őslényekkel

A történelem első baráti társasága, a Cave Club őskori szórakozást hoz a gyerekszobába. Az ősi karakterekkel, vicces torzonborz frizurákkal és barátságos diónkkal könnyű órákon át új és új történeteket eljátszani. Ez a sorozat igazi ős-divatbabákat tartalmaz, neon-szerelésekben, fejtetőre tornyozott frizurákkal, gézengúz kisállatokkal és tematikus kiegészítőkkel.

Cave Club alap babák bébi őslényekkel (GNL82)  / Cave Club meglepetés őslények kristályban (GNL97)

Enchantimals síkunyhó

Enchantimals síkunyhó

Üdvözlünk az Enchantimals™ síházában. Ez a szuper szett 4 játékteret és 11 kiegészítőt tartalmaz, találsz itt ülős felvonót és jégcsúszdát is. Alul síbolt működik, a ház oldalában pedig jégpálya és pihenőhely vár. Bevy Bunny és Chalet™ nyuszik imádnak itt játszani. Egy kellemes felvonózás a ház tetejére és már csúszhatsz is lefelé a jégcsúszdán! Ha Chalet™ nyuszi is csúszni szeretne, használhatja a lila csúszkát. A készletben olyan szuper kiegészítőket is találsz, mint a korcsolya, síszemüveg, kézitáska és egy sor más, amikkel a téli történeteket még mókásabbá és valóságosabbá teheted.

Enchantimals síkunyhó (GJX50)

Ütközések a toronyban játékszett

Ütközések a toronyban játékszett

A Hot Wheels® Sky Crash Tower™ egy motorizált készlet ami "magasan" a legtöbb autós kalanddal vár. Nem csoda, hiszen közel 80 cm magas. A turbó felrepíti az autódat az égbe, hogy egy szupermenő ugrás után a legdurvább ütközéseket élhesd át. A toronyban több mint 20 kisautó parkolhat, de megtalálsz rajta egy csavaros narancs színű kanyarpályát, ahol igazi kaszkadőr mutatványokat mutathatsz be és csiszolhatod versenyzői képességeidet is.  A készlet egy kisautót tartalmaz.

Ütközések a toronyban játékszett (GJM76)

Sárkánytámadás pályaszett

Sárkánytámadás pályaszett

Hot Wheels™ Cityt megtámadta egy sárkány. Nem is akármilyen, óriás sárkány. A cél, hogy elkerüld a csapdákat és legyőzd a fenevadat, hogy a város megmeneküljön. A kalandos küldetést szuper hangok kísérik. Mivel sok múlik az időzítésen, a történet változatos fordulatokat tartogat minden egyes alkalommal. A készlet egy 1:64 arányú rendőr témájú járművet tartalmaz és két ponton is összeköthető a többi készlettel.

Sárkánytámadás pályaszett (GJL13)

T-rex ultimate garázs

T-rex ultimate garázs

Érdekel az eddigi legmagasabb Ultimate Garage? Nem csoda, mert ez kolosszális! Akár több mint 100 jármű elfér benne és találkozhatsz az óriás T-Rex szörnnyel, aki új kalandokra csábít. Az egyik legjobb a barátaiddal együtt játszható "Ki marad 4 keréken?" futam. A hordozható garázsban lift is működik. A játékszett a többi  Hot Wheels® készlettel összekapcsolható, a dobozban 2 Hot Wheels® 1:64 arányú kisautót és Hot Wheels id™ elérést találsz! Ha becsatlakozol a Hot Wheels id™ Portálra bescannelheted autóidat, másokkal versenyezhetsz és legyőzhetted a T-Rex-et is!

T-rex ultimate garázs (GJL14)

Uno Showdown - A nagy leszámolás

Uno Showdown - A nagy leszámolás

Az UNO® az a kártyajáték, amit szinte mindenki ismer - de nem így. Ebbe a változatba ugyanis egy kis extra izgalmat csempésztünk. Ha meglátjátok a fényt és meghalljátok a hangot, az események felpörögnek. Ilyenkor nincs idő gondolkodni, hiszen csak a reakcióidődön múlik az, hogy te leszel-e a nagy leszámolás nyertese és a többiek húzzák a büntetőlapokat vagy fordítva. A lényeg persze változatlan: megszabadulni az összes kézben lévő kártyától úgy, hogy csak a pakli tetejéhez illeszkedőt rakhatsz le - és nem felejted el az utolsó kártyánál azt kiáltani: "UNO!"

Uno Showdown - A nagy leszámolás (GKC04)

Szunyókáló vidra

Szunyókáló vidra

A  Fisher-Price® szunyókáló vidra egy különleges, plüss nyugtató játék. Puha pocakja ritmusosan fel-le mozog, ami a légzést imitálja, és segít természetes módon megnyugtatni a babát, emellett 30 percnyi nyugtató zenét is játszik, miközben hangeffekteket és lágy fényeket bocsát ki. Édes kis arcával, szuper puha anyagával és selymes ölelésével a szunyokáló vidra tökéletes alvó barát babája számára. 

Szunyókáló vidra (FXC66)

Daloló mesekönyv

Daloló mesekönyv

A Daloló mesekönyv a babát együtt énekelhető mondókákkal szórkoztatja. A baba hallja a mesét, ahogy lapozza az oldalakat, vagy megnyomhatja a három felvillanó fény egyikét a betűk, számok és első szavak tanulásához. A Kacagj és Fejlődj! sorozatból már ismerős, kedvenc figurák találhatók meg rajta. Megtanítja az első szavakat, betűket, számokat, formákat és még sok mindent.  A fogantyú ideálissá teszi utazáshoz is. 

Daloló mesekönyv (CJW49)

Linkimals újdonságok

Linkimals újdonságok

A Linkimals™ sorozat játékos pandája egy igazi puha, kedves tanulópajtás. A többi Linkimals™ figurával együtt interaktív játékokkal vezeti be a legkisebbeket a számok és színek birodalmába. A babákat érdekes fényekkel, dalokkal és mondókákkal szórakoztatja, miközben megtanítja nekik a formákat, a számolást, az üdvözlési formákat és az illemszabályokat. 

Linkimlas éneklő jávorszarvas (GRB23), Linkimals játékos panda (GWL93), Linkimals lomha lajhár (GNK85), Linkimals vidám formák süni (GNK83), Linkimals csodás fények és színek láma (GNK84)

Imaginext kalózhajó

Imaginext kalózhajó

Halihó! Mi ez? Egy kalózhajó... vagy egy óriási cápa? Mindkettő! Ezek a ravasz kalózok átalakították a hajójukat, hogy úgy nézzen ki, mint egy cápa. Az uszonyokkal haladhatsz előre, ha pedig Feketeszakáll a te kincsedre feni a fogát... egy nagy cápaharapás várja. A végtelen tengeri kalandok ezzel csak elkezdődtek. A fantáziádban ezzel a hajóval bármelyik kalózkalandra elrepülhetsz. Imaginext® - Irány a kaland!

Imaginext kalózhajó (DHH61)

Imaginext óriás cápa

Imaginext óriás cápa

Óriási, gonosz és egészben nyeli le a búvárokat… Igen, ez az Imaginext® Mega Cápa™! Őrületes kalandokra indulhatsz a mélytengerekbe, ahova a játék valódi úszó mozdulatai repítenek. A cápa képes kinyitni a száját, és valóban egészben lenyelni egy búvárt... aki aztán szerencsére sértetlenül távozhat a hátsó ajtón. Imaginext® - Imagine What's Next!™

Imaginext óriás cápa (GKG77)

Thomas lépegető híd pályaszett

Thomas lépegető híd pályaszett

Négy lába van, nagy cipőket visel rajtuk és igazán hasznos mozdonyokat visz a hátán. Mi az?  Ez bizony a sodori lépegető híd. A Fisher-Price® Thomas és barátai™ lépegető híddal te is segíthetsz Thomasnak átjutni a leszakadt hídon. Ha Thomas vagy bármelyik másik motorizált mozdony a hídra ér, az átlépeget a másik oldalra. A többi jármű külön kapható és elérhetőségük változhat. A karok segítségével a történetet úgy is eljátszhatod, hogy Thomas vagy valamelyik másik mozdony a csapóajtón keresztül a híd alá kerül, majd így robog tovább a majdnem 2,5 méter hosszú, szabadon alakítható pályán.

Thomas lépegető híd pályaszett (GHK84)

Belépés partnereinknek